VELKOMMEN TIL NORGES TRIVELIGSTE FESTIVAL-CAMP

SPYDEBERG ROCK FESTIVAL

Ta med deg vogna, bobilen, kombicampen eller teltet og tilbring en natt eller tre på Spydeberg Rock Festivalcamp. Campen ligger i Rema 1000- parken som ligger kun et minutts gange fra festivalområdet. Først til mølla prinsippet gjelder, så vær tidlig ute hvis du ønsker overnatting på Spydeberg Rock Camp i 2019.

BESTILLING AV PLASS GJØR DU HER

ÅPNINGSTIDER
Festivalcampen åpner torsdag 23. mai kl. 18.00 og er døgnåpen til søndag 26. mai kl. 14.00. Ved ankomst må du henvende deg på festivalkontoret for å få utlevert campingpass. Det er kun de med gyldig campingpass som kan bo på campen.

Festivalkontoret finner du i 2. etg over Spydeberg Bakeri. Her er kart

PRISER
Teltplass uten strøm. Kr. 250,- pr pers. (Prisen er for hele helgen)
Vogn/Bobil/Combicamp med strøm. Kr. 350,- pr pers. (Prisen er for hele helgen)

TOALETT OG DUSJ
Til manges glede fikk festivalcampen nytt sanitæranlegg i 2018. Nå kan du få deg en varm dusj og gjøre ditt fornødne på porselen til alle døgnets tider. Uten noe ekstra kostnad.

ALDERSGRENSE
Det er 18 års aldersgrense på festivalcampen og på festivalområdet kveldstid.

NB! Det er kun 50 plasser.

ORDENSREGLEMENT
Vi går ut fra at alle er snille og greie, men for sikkerhetens skyld informerer vi om at hvis man ikke følger ordensreglementet blir man bortvist fra området og fratatt festivalarmbåndet.

ANNEN OVERNATTING
Ønsker du å sove på hotell anbefaler vi Spydeberg Rock Hotel som ligger 12 minutter fra festivalplassen (med bil). Scandic Brennemoen har satt av hele hotellet til festivalens artister og publikum med skytteltrafikk mellom hotellet og festivalen store deler av døgnet.

SCANDIC BRENNEMOEN – SPYDEBERG ROCK HOTEL
12 minutter fra festivalen (m/bil)

(+47) 64 87 90 00

LES MER OM SPYDEBERG ROCK HOTEL