Når Kongberg Lyd og Lys rygger hengeren inn
på baksiden av Tebo.
Da begynner Spydeberg Rock Festival på alvor

Sånn starter også spillet som gutta i Hysjkebab Game dev har laget for Spydeberg Rock. Rocky spretter ut av traileren og på veien til nirvana skal han passere alt fra høytalere, gitarer og forsterkere til turnebusser og hylende groupies.

Gutta fra Spydeberg Ungdomskole har valgfaget produksjon,varer og tjenester.

I fjor utfordret festivalen de til å lage et spill til glede for små og store Spydeberg Rock entusiaster.

-Ludvik Fjeld, Jonas de Luna Skulberg, Odd Martin Liverud Bolstad, Wilhelm Holutiak Hansen, Sander Solberg og Benjamin Rosenfeldt Skjold Hansen var ivrige entusiaster som tok utfordringen, sier en ivrig Eddy Lyshaug.

Bare for moro skyld!

-Vi ville ha et enkelt og lekent spill. Da kan du ta med deg Rocky og festivalen hjem i stua ,kose deg og ha det moro akkurat når du vil, fortsetter Kenneth Hansen som foreløpig kun er på level to.

– Det som er artig med spillet er at festivalen har mulighet til å ha ukes og månedskonkurranser der highscore kan nullstilles etter at konkurransen er over. Da kan folk få mulighet til å vinne små og store gaver fra festivalen, sier Eddy Lyshaug, som synes det er veldig gøy at det er laget i retro-stil som han husker fra Commodore 64 fra han var liten.

– Vi håper det at vi benytter oss av elevbedriften kan sette i gang kreative prosesser hos andre næringsdrivende også. Bruk kortreist ungt entreprenørskap – det er jo fremtiden, avslutter Børre Olsen.

“Rockman Run – Verdens Første Festivalspill.”