Loading...
Frivillig2019-03-21T06:54:03+00:00

FRIVILLIG PÅ SPYDEBERG ROCK FESTIVAL 2019

SPYDEBERG ROCK FESTIVAL

Å VÅRE FRIVILLIG ER KANSKJE DEN TRIVELIGSTE BYTTEHANDELEN DU KAN GJØRE 

Å jobbe som frivillig for Spydeberg Rock er en trivelig byttehandel. Du ofrer litt fritid og i bytte får du festivalpass, t-shirt, jakke, caps, solbriller, mat og drikke, fine erfaringer og mange nye venner. På høsten arrangerer vi også frivillig-fest som for mange er verdt den frivillige innsatsen i seg selv.

Vi ønsker å være en festival der det er gøy å være frivillig og folk ser og skryter av hverandre. Det har vi klart i mange år.
Er du positiv, til å stole på og glad i å ta i et tak – da er dette en super arena for deg å bidra i lokalsamfunnet Indre Østfold.

HER ER EN FORKLARING PÅ OPPGAVENE DU KAN ØNSKE DEG:

BAR OG MAT
Du serverer festivalfolket med effektive armer og et smil om fjeset. OBS!
Må være min. 18 år.

MILJØ & VAKT
Du sørger for å holde det rent og ryddig på og utenfor festivalområdet. Være en frivillig vakt handler mest om å passe på sentrale områder under selve festivalen. Vi bytter på å være vakt og rydde, slik at du får god variasjon.

OPPRIGG
Alt fra gjerder og scene til toaletter og telt skal på plass. Løfte, bære, montere og være en hjelpende hånd vil være primæroppgavene.

NEDRIGG (SØN/MAN)
Alt som er satt opp skal pakkes ned. Vi trenger deg som er effektiv og ønsker å være med på å ta i et tak der det trengs.

SCENE
Bistå artister med forberedelser før konserten og etter konsert, og annen sjauing!

VERTSKAP
Kan være alt fra å sjekke billettbånd og spørreundersøkelser til å servere publikum peanøtter. Passer perfekt for dem som er blid, positiv og utadvendt.

PROMOTERING
Du deler ut festivalpromo, henger opp plakater, står på stands ol. i forkant av festivalen. Salg av merchandise: Du selger t-skjorter og diverse merch for festivalen og artister under festivalen.

BILLETTER
Salg av billetter i forkant av festival samt. under kvelden.

BETINGELSER FOR FRIVILLIGE
Jeg er inneforstått med at det skal arbeides minimum 9 timer under festivalen, eller 18 timer før/under/etterkant av festivalen for å motta dags/helgpass til festivalhelgen samt invitasjon til frivilligfest. Bryter du avtalen er du pliktig til å levere tilbake festivalbånd og frivilligklær. Disse forsøker vi å gi til noen andre som må steppe inn for deg. Leverer du ikke festivalbånd før festivalen, plikter du deg juridisk til å betale ordinært festivalpass pris. Dette signerer du på under frivillig kick-off.

KLIKK HER FOR Å BLI FRIVILLIG