Siste helgen i mai forvandles Scandics nyetablering på Brennemoen om til historiens første Spydeberg Rock Hotel. I dag ble samarbeidet og tilbudet om å tilbringe festivalnettene på det nye hotellet presentert. Nå kan du våkne til sen “hangoverbrunsj” og bli kjørt fra festivalen og hotellet av egne sjåfører. Og kanskje det beste av alt, man trenger ikke sjekke ut før kl. 15 på søndagen!

Det var stor stemning når avtalen mellom Scandic Brennemoen og Spydeberg Rock ble etablert i begynnelsen av desember. Hotellsjef Mette Ekelund og Rocky kunne fornøyd ta hverandre i hånda for en avtale som har en intensjon om å vare i tre år.
– For oss betyr dette at vi kan ta hånd om festivalgjester som kunne tenke seg et komfortabelt hotellrom og ikke bo på camp, forteller Kenneth Hansen. Han har stor tro på at det nå vil tiltrekke seg folk som er festivalsultne fra andre kanter av landet. – Ved å kunne tilby transport til og fra festivalen og hotellet, og når det samtidig ikke tar mere enn 10 minutter å komme seg til og fra, så er dette noe jeg selv hadde benyttet om jeg skulle vært gjest, sier Hansen. – Dette er også et fint eksempel på samarbeid på kryss av kommunegrensene satt i praksis, konstanterer festivalgeneralen.

EKSTREMT RIMELIG
Børre Olsen er i ekstase over prisen. – Kjøper man 2 vip-pass til ordinær pris betaler man 3798,-. Slenger man på en 200lapp så har du betalt for hele helgen på hotell inkludert lunsj og transport begge dager, forteller Børre entusiastisk. – Jeg er ingen rakettforsker, men såpass skjønner jeg at en bedre festivaldeal må man lete lenge for å finne, sier festivalens blideste i det han retter litt på den ikoniske rockelua.

SPENNENDE SAMARBEID
Den erfarne hotellsjefen Mette Ekelund synes det er gøy å ha fått på plass et samarbeid med festivalen. – Jeg har selv vært på festivalen, vet den er veldig bra og kan trygt anbefale den. Det skal derfor bli spennende å se hvor mange som vil benytte seg av hotelltilbudet under festivalhelgen, forteller Ekelund. – Det er også hyggelig at vi får muligheten til å huse festivalens artister. Så det er ingen tvil om at dette blir et skikkelig festivalhotell 24.-26. Mai, avslutter hotellsjefen.

For de som ønsker mer informasjon om Hotelpakker, Priser etc.

KLIKK HER