Å se Big Bang med Øystein Greni på konsert er alltid en opplevelse man ikke glemmer

Big Bang og kaptein Øystein Greni har vært en del av den norske folkesjela så lenge at man nesten kan anklages for å glemme hvilken imponerende merittliste de faktisk har. Klassikeren «Girl in Oslo» klatret til nummer tre på VG-lista allerede i 2000 og siden 2003 har samtlige seks albumutgivelser gått helt til topps.

Big Bang blir ofte kalt et av landets beste liveband, og det er i møtet med publikum at trioen virkelig er i sitt ess. På Øyafestivalen stilte de opp med ti trommesett på scenen og på Quart ble Greni så gira at han kastet ut gitaren sin! Noe han angret på og har forsøkt å få den tilbake…

Det finnes ikke mange band som har gjort det så bra med et dobbelt livealbum slik som Big Bang gjorde med storselgeren «Radio Radio TV Sleep i 2003. Båndet med publikum har bare blitt sterkere etter hvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere live-favoritter.

Når Big Bang nå slipper nytt materiale og kjører i gang maskineriet for fullt seks år etter «Oslo Bowl», så er det all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de drar ut for å presentere gamle og nye hits.

“Big Bang`s turnébuss tar sitt første stopp i Spydeberg og med seg har de et helt nytt album”