Loading...
FRIVILLIG 2017-04-08T17:30:05+00:00
SPYDEBERG ROCK FESTIVAL

Å være frivillig er kanskje den triveligste
byttehandelen du kan gjøre.

BLI FRIVILLIG

FRIVILLIG PÅ SPYDEBERG
ROCK FESTIVAL 2017

Å jobbe som frivillig for Spydeberg Rock er kanskje den triveligste byttehandelen du kan gjøre. Du ofrer litt av din fritid og i bytte får du festivalpass, t-shirt, jakke, solbriller, bag, mat og drikke på frivilligbackstagen, fine erfaringer og mange nye venner. På høsten arrangerer vi det populære frivillig-cruiset som for mange er verdt den frivillige innsatsen i seg selv.

BETINGELSER FOR FRIVILLIGE:
Jeg er inneforstått at det skal arbeides minimum 9 timer under festivalen, eller 16 timer i for/etterkant av festivalen for å motta fribillett for festivalhelgen samt invitasjon til frivilligcruise.


HER ER EN FORKLARING PÅ
OPPGAVENE DU KAN VELGE MELLOM: 

BAR OG MAT:  Du serverer festivalfolket med effektive armer og et smil om fjeset. OBS! Må være min. 18 år.

MILJØ: Du sørger for å holde det rent og ryddig på og utenfor festivalområdet.

NEDRIGG (SØN/MAN): Alt som er satt opp skal pakkes ned. Vi trenger deg som er effektiv og ønsker å være med på å ta i et tak der det trengs. Opprigg: Alt fra gjerder og scene til toaletter og telt skal på plass. Løfte, bære, montere og væreen hjelpende hånd vil være primæroppgavene.

PROMOTERING: Du deler ut festivalpromo, henger opp plakater, står på stands ol. i forkant av festivalen. Salg av merchandise: Du selger t-skjorter og diverse merch for festivalen og banda som spiller.

SJÅFØR: Noen må hentes på Gardermoen, andre leveres på hotell i Oslo. Henger skal hentes og verktøy leveres. Her kan det være fint om du har utvidet førerkort (truck, BE eller minbuss/lastebil) men ingen betingelse.

SCENE: Bistå artister med forberedelser før konserten, og annen schauing!

BILLETTER: Salg av billetter i forkant av festival samt. under kvelden.

VAKT: Være en frivillig vakt handler mest om å passe på sentrale områder under selve festivalen.

VERTSKAP: Kan være alt fra å sette på billettbånd til å servere publikum peanøtter. Passer perfekt for det som er blid, positiv og utadvendt.