Loading...
FRIVILLIG 2017-11-09T15:08:53+00:00
SPYDEBERG ROCK FESTIVAL

Å være frivillig er kanskje den triveligste
byttehandelen du kan gjøre.

BLI FRIVILLIG!

FRIVILLIG PÅ SPYDEBERG
ROCK FESTIVAL 2018

Å jobbe som frivillig for Spydeberg Rock er en trivelig byttehandel. Du ofrer litt fritid og i bytte får du festivalpass, t-shirt, jakke, solbriller, mat og drikke, fine erfaringer og mange nye venner. På høsten arrangerer vi også  frivillig-fest som for mange er verdt den frivillige innsatsen i seg selv.

Vi ønsker å være en festival der det er gøy å være frivillig og folk ser og skryter av hverandre. Det har vi klart i mange år.
Er du positiv, til å stole på og glad i å ta i et tak – da er dette en super arena for deg å bidra i lokalsamfunnet Indre Østfold.

BETINGELSER FOR FRIVILLIGE:
Jeg er inneforstått at det skal arbeides minimum 9 timer under festivalen, eller 16 timer i for/etterkant av festivalen for å motta fribillett for festivalhelgen samt invitasjon til frivilligcruise.


HER ER EN FORKLARING PÅ
OPPGAVENE DU KAN ØNSKE DEG:

BAR OG MAT:  Du serverer festivalfolket med effektive armer og et smil om fjeset. OBS! Må være min. 18 år.

MILJØ & VAKTDu sørger for å holde det rent og ryddig på og utenfor festivalområdet. Være en frivillig vakt handler mest om å passe på sentrale områder under selve festivalen.  Vi bytter på å være vakt og rydde. Slik at du får god variasjon.

OPPRIGG: Alt fra gjerder og scene til toaletter og telt skal på plass. Løfte, bære, montere og være en hjelpende hånd vil være primæroppgavene.

NEDRIGG (SØN/MAN): Alt som er satt opp skal pakkes ned. Vi trenger deg som er effektiv og ønsker å være med på å ta i et tak der det trengs.

SCENE: Bistå artister med forberedelser før konserten, og annen schauing!

VERTSKAP: Kan være alt fra å sette på billettbånd til å servere publikum peanøtter. Passer perfekt for det som er blid, positiv og utadvendt.

PROMOTERING: Du deler ut festivalpromo, henger opp plakater, står på stands ol. i forkant av festivalen. Salg av merchandise: Du selger t-skjorter og diverse merch for festivalen og banda som spiller.

BILLETTER: Salg av billetter i forkant av festival samt. under kvelden.
 
BETINGELSER FOR FRIVILLIGE:
Jeg er inneforstått med at det skal arbeides minimum 9 timer under festivalen, eller 18 timer før/under/etterkant av festivalen for å motta dags/helgpass til festivalhelgen samt invitasjon til frivilligfest. Bryter du avtalen er du pliktig til å levere tilbake festivalbånd og frivillig klær. Disse forsøker vi å gi til noen andre som må steppe inn for deg. Leverer du ikke festivalbånd før festivalen plikter du deg juridisk til å betale ordinært festivalpass pris. Dette signerer du på under frivillig kick-off.