Loading...

5. Juledag skal Spydeberghallen fylles med 800 feststemte mennesker. Med bord som folk kan hoppe og danse på, band som Loveshack, Splitter Pine, The Irish Vikings og lokale No Class kommer dette til å bli et fyrverkeri av en festkveld.

I september 2017 arrangerte SRF Kula for første gang. Norges foreløpig eneste party og coverband var en realitet. Med 800 besøkende og en forrykende stemning med noe av det beste innen partyband landet kan by på ble dette en gedigen folkefest.

– Det ble mye rigging på festivalplassen kun for å arrangere fest en kveld, derfor valgte vi å se etter andre alternativer for ei ny Kule, forteller juleentusiast Børre Olsen. Valget falt på ei normalt sett rolig romjul i Spydeberg og innendørs i idrettshallen i Spydeberg.

At arrangementet er populært er det liten tvil om. Allerede i skrivende stund er godt over halvparten av de 800 billettene solgt. – Skal man få med seg romjulas beste fest bør man ikke vente med å bestille billetter. Kjedelig å måtte sitte hjemme når alle andre er i Spydeberghallen 5. Juledag, avslutter Børre Olsen.

PS! Nytt av året er at det blir DJ i mellom bandene på scena. DJ Fredrik Østbye og DJ Klaffen (bedre kjent som Kenneth Hansen) spiller slagere fra de siste 4 tiårene og garanterer deilige rytmer og høy begerføring.

2018-11-27T07:47:21+00:00