Loading...

FOLKET HAR TALT:
STAUT TIL TOPPS I MENINGSMÅLING

I august la festivalen  ut en spørreundersøkelse på sin facbookside om hvem folk ville høre på SRF2019. Med over 100 stemmer mer enn nummer to sto Staut på toppen av pallen. Ingen tvil om at vi har fått tilbake publikumsyndlingene til Spydeberg Rock.

Det er ikke mange band som Staut i Norge. Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Staut startet fjoråret opp med et smell og slapp sin femte plate på sju år, og det nok en gang til strålende kritikker.

Aftenposten og Dagbladet var sjeldent samstemte da de kastet terningene til femmere og de begge kalte albumet for «Feiende flott folkrock».

Sekstetten har brukt de siste årene på å reise rundt og spille for fulle hus i kjent energisk drakt. 2019 blir neppe dårligere. Vi gleder oss til å ta imot folkets favoritt i Spydeberg 24. Mai!

2019-01-09T19:36:49+00:00