Årets nabovarsel i postkassa.

 

I syv år har vi delt ut nabovarsel til de nærmeste naboene til festivalen. Et år klimanøytralt med hybridbil og sykkel. Et annet år sponset vi drillen for å gjøre  jobben. To ganger har vi gjort det sammen med skolen.

IMG_8650I år ble nabovarslene delt ut av syvende klasse på Hovin skole. De hyggelige elevene byttet gladelig ut gymtimen med utlevering av nabovarsel og trening i kartlesing.
Sammen med årets nabovarsel delte de også ut banansjokolade og ørepropper. Ørepropper til deg som synes det er for høyt.
Og sjokolade til deg – bare fordi du fortjener det :)
Vår kjære sponsor Minde synes nemlig at vi skal behandle naboene våre bra.Posten har befalt de fleste husstander om å samle postkassene i felles postkassestativ. Mange har enda ikke tatt ned den gamle postkassa som stod på egen tomt. Det kan ha ført til at noen har fått dobbelt opp og andre ikke har fått. Vi gikk nemlig tom for sjokolade!
Heldigvis har vi klart å få tak i noen til.Er du en av de som savner nabovarsel – ørepropp eller sjokolade i postkassa? Da er du velkommen oppom festivalkontoret vårt i løpet av uka.
Vi deler ut så lenge lageret vårt rekker. (Hvis ikke Børre har spist opp alt da…) haha
By | 2017-05-22T20:45:43+00:00 22. mai 2017|